lauantai 7. syyskuuta 2013

Koululaukku

Moips!

Sori, kun postaustaukoa on tullut. Olen ollut kavereilla, enkä ole siksi päässyt kirjoittamaan.

Olen tällä viikolla ollut kavereiden kanssa. Perjantaina olin kaupungilla Lotan (kaveri) kanssa. :) Ostin pirtelön ja hiusdonitsin, eli ei mitenkään paljon. Kävimme läpi kaikki normikaupat + Fiorella (nuortenliike) ja Robert´s Coffee (kahvila).

Tänään olen siivonnut, käynyt lenkillä ja kohta lähdetään serkuille.

Joku lukija toivoi kuvia vanhempiemme kamerasta. Vaikka luinkin kommentin vasta nyt, satuin eilen ja tänään kuvailemaan sillä kamrealla, niin että toive toteutuu tässä postauksessa :) Kamera on siis Canon PowrShot SX500 IS. Ensimmäiset 4 kuvaa on otettu peiliä/siskoni kännykkää vasten, joten ne eivät ole täydellisen laatuisia. Jos haluat tietää, millaisia kuvia tuolla kameralla saa, katso mieluummin vaikka viimeisiä kuvia :D Tai postausta Kuusamo.

Päivän asu tänään.
Insta ;)
Päivän asu perjantai






















Uusi koululaukku! Intesportista -40%
















Moikka!

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus.. Mulla on sulle yksi vinkki.. :D Kun otat kuvaa peilin kautta, suosittelen ottamaan sen ilman salamaa.. Sitten jäi häiritsemään yksi juttu. Keskitä teksti please. Näyttää oikeasti siistimmältä ja on kivempi lukea kun ne kuvatkin on siinä silleen tasasesti eikä missäsattuu.. Joo,.. No toivottavasti en loukannut :) Sun blogi on kiva ja luen kyllä aktiivisesti :)

    horsedreams.omablogi.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Tuo salamajuttu on hiukan hankala, nimittäin jos otan ilman salamaa, tulee herkästi liian tumma. Sitten pitää lisätä valotusta ja kuvasta tulee epätarkempi. Tämä ainakin meidän kamerassa, pitää katsoa tuosta vielä erikseen! Kiitos vinkistä ;)
      Itse en tykkää laittaa tekstiä keskelle, mielestäni juuri se näyttää rumemmalta. Riveistä tulee tosi lyhyitä, blogini on muutenkin tosi kapea. Tuota kuvajuttua en nyt oikein tajunnut, kuvathan ovat kaikki vasemmalla suorassa?

      Et loukannut, rakentavaa palautetta saa aina antaa! Kiitos :)

      Poista